Feb 022012
 

Actually I am having a problem with this. Being Swedish and used to efficiency. Here everything takes 100 years by my standards. Over a week ago we got an OK from the Bahia Marina management that we could do the work at a spot on their service dock. I tried to actually go there starting Monday, but bad communication had it so that the spot was still occupied even this morning (Wednesday!) when we got here. After they confirmed yesterday that it should be free :-D !

So, half a day more lost before we could actually move in and start to set up equipment. But now we’re so close! The material is on deck, the boat is in position, the power cables routed and everything! I think we can actually get started today…

By the way, as you can probably see, it is hot. Very hot. Even those who are native are complaining!!


  5 Responses to “Bahia tempo. Get used to it.”

 1. Be glad you didn’t end up somewhere in africa. The pace is even slower there. ;)

  Good luck with everything, enjoying every time there’s a new blog post to read about your adventure!

 2. Naturligtvis har du kopplat från all känslig elektronik innan svetsaren kör igång.

  Lycka till
  Kjell

  • Mmm naturligtvis kollar jag med jämna mellanrum att ingen elektrisk utrustning är i kontakt med skrovet. Hade ju lite problem med det i början, vilket resulterade i korrosion. Så nu är allt väl isolerat. Teoretiskt ska det alltså inte kunna påverkas av svetsandet. Teoretiskt ;-)

 3. Hej!
  Här har du mailadress till Maria “Dora” Pedersen – c.sava@hotmail.com. Hon är Brasilianska som bor i Stockholm. Jättego tjej som du kan maila om du behöver tolk eller annan hjälp. Hennes man är inbiten seglare och dom drömmer om att börja segla charter i Brasilien.
  Tyvärr är det nog så att man kan ha otur med långsam hjälp varsomhelst i världen om man har lite otur. Även i Sverige. Du är ju en till livsföringen god Taoist så jag tror du fixar det där bättre än dom allra flesta. Man får liksom lära sig att acceptera och kanske på något underligt sätt gilla läget.
  Må väl
  Peter

 4. Hi Jesper, Good that work is moving on even if slow. + 30 C is quite different to last winter stuck in ice and -20 C.

  I remember your picture: http://journeyman.se/2010/12/08/posing-for-christmas/

  Cheers,
  Stefan