Jun 202012
 

The Journeyman is currently resting in Piriapolis, at the mouth of Rio de la Plata in Uruguay. Getting ready for the most exciting leg of the journey so far. If you want to be part of this journey, now is the time to start planning. We will be leaving Uruguay sometime in November, and sail south, possibly to South Georgia (depending on crew wishes and timing) but certainly to the Falkland Islands and then down to Cape Horn and Ushuaia.

This will bean 8 to 10 week journey featuring all sort of wildlife and extraordinary scenery. It is also possible to stay longer on the yacht, although the next leg from Cape Horn and north along Tierra del Fuego is nearly fully booked. But onwards into the Pacific Ocean there is plenty of space. Send me an email for questions or booking. As usual, you can find answers to most questions about crewing on the “Join the Crew” page.


  One Response to “Argentina, Falklands and Cape Horn, Nov 2012 – Jan 2013”

 1. Hejsan!
  Vi är nu vid Pite Havsbad på väg till Boden. Lite mindre exotiskt men faktiskt väldigt fint nu med sol dygnet runt och faktiskt härligt vackert väder. Träffade idag en glad norrman från Alta som planerar en jorden runt segling med start nästa år.
  Som jag har sagt tidigare hade det förstås varit hemskt kul att få segla med dig men tiden finns inte och nu har jag landat ett rejält uppdrag som gör att jag äntligen på allvar och på flera år kan ta upp kampen mot tiden vad gäller min båt. Så jävla gott!
  I december nästa år hamnar vi åtminstone på samma sida av jorden då vi över jul och nyår skall besöka vänner i Australien.
  Önskar dig allt gott och hoppas du får ihop en riktigt go besättning.
  Ser verkligen fram emot din kommande bok – hoppas den kommer riktigt snart så man hinner köpa, läsa och lära av den innan det är för sent.
  Hälsar
  Peter