Sep 252009
 

Det känns som det är dags för en allmän statusuppdatering. Så här ser det ut just nu:

20090924

Det mesta går framåt. De senaste två veckorna har det dock gått för långsamt, på grund av att vi är nere på halv arbetsstyrka. Reimo är hemma med ryggproblem och Kaspar fick nog av att bo på bondvischan och sa upp sig för att flytta till Tallinn. Jag kan förstå ett en kille på 28 år tycker det är lite dåligt med action här ute på landet….

Annars har det börjat strömma in material från världens alla hörn. Styrningen var en rolig överraskning. Prylarna var väldigt mycket rejälare än jag väntat mig, vilket iofs är bra, men rattpumparna väger så himla mycket att jag måste konstruera om styrpiedestalerna, dom kommer inte hålla annars! Och så passade inte dom australiska rattpumparna ihop med dom danska rattarna såklart. Så rattarna får åka tillbaka till Danmark för ett gör-om-gör-rätt-varv.