Jun 292009
 
Klicka vidare för videon!

Klicka vidare för videon!

En dryg vecka har gått. Det känns som jag bott här i en månad redan. Dags att slänga videokameran i gräset utanför varvet och ge er: Estonia 101!


  9 Responses to “Videorapport nr 2: Om Estland, fabriker och mitt nya hem”

 1. Suveränt Jesper! Skålar för dig (och lite för mig) på min balkong och längtar redan till nästa videosnutt. Och låt det inte ta en hel jävla vecka den här gången! :-)

 2. Håller med Nath, bra filmat o klippt – kort o gott bra! Fast kan ju inte bara ge ros utan riset blir väl att du får förbättra den så kallade cliff-hangern (CH) som alla serier avslutas med ;-) Seriens trogna fans, jag undertecknad, kommer ju följa alla avsnitt oavsett en CH men skulle vara en skön detalj och som Nath kommenterar, gärna oftare uppdatering 1ggr vecka är för lite :P

 3. Tack Jesper för lägesrapport, historielektion och lite vardagsbeskrivning!
  Inväntar nu båtens utveckling och din utveckling med den.

  häpp
  stefan

 4. Snygg presenterat! Anar att det inom kort kommer hålla riktigt hög klass. Ser fram emot din första “gåa”.

  Lite inspiration. http://www.youtube.com/watch?v=mSJa3xxHaSQ

 5. Hmmm… Hur fasen ska jag kunna göra en gåa utan kameraman? Var är min Robban?!?
  Kanske kan konstuera nån sorts vagn som jag drar efter mig?

 6. Ja men va fan Jesper, du har ett dussin ester i din närhet som håller på att bygga en båt till dig. Utöka deras arbetsuppgifter något bara… :-)

 7. Åk in till centralorten och köp en mick med puffskydd och lång sladd nu! Och så en sån där påklistad logo på micken med “J-TV”

 8. Schysst situationsrapport! Mer sånt, tack!

  Ingen toa hemma? Verkar lite i krångligaste laget, men det kanske funkar med hink om man ska fortsätta med båtanalogierna då. Fin Audi som stod utanför dock. Din, antar jag :-)

  Ser fram emot mer bilder på båten …

 9. “Centralorten”??? OK närmaste hak med affär heter Orissaare. Där finns en “elektronikapood”. Jag köpte en el-platta där eftersom jag inte har nån spis. Tyvärr smälte plattan så jag fick lämna tillbaka den. Nån mikrofon har dom garanterat inte. Om jag åker bil 40 minuter kommer jag till Kuressaare. Där finns faktiskt en Expert-butik. Men mikrofon, nää… Brödrost och DVD-spelare på sin höjd.

  (öh många Stefan här förresten, minst två ??? Kan ni inte heta Stefan N och Stefan H eller nått…)