Jun 192009
 

Jahaja. Då var man här då. Här kommer en snabb-rapport medan ni andra krökar skallen i bitar och producerar bebisar.

Jag har hittat fram och hittat en lägenhet. Jag har byggt ett skrivbord till mitt kontor. Och spelat in en road-movie. Mer om allt detta i morgon när jag fått mitt kontor uppackat så jag kan använda min stora dator, jag har inte program för foton och video på den här gamla bärbara. Tyvärr hittade jag ingen affär att handla mat i efter att jag fått lägenheten. Så det blir müsli till middag. Utan mjölk.

Jag bor i Puka. Bra namn för göteborgare, hehe… (Länken går till Estnisk karta).

Här i Estland anser man att midsommar ska firas på årets längsta dag. Så det blir på Tisdag. Då ska jag kröka skallen i bitar istället. Förhoppningsvis inte producera så många bebisar dock.


 Posted by at 19:29