May 152009
 

Igår lunchade jag med Nathalie, som kom med massor av mer eller mindre genomförbara förslag på hur jag ska få ihop finansieringen (mellan väldigt långa utläggningar kring havererade kärleksförhållanden, men sånt förväntar man sig ju från fransyskor).

En av tankarna tycker jag känns värd att prova. Jag har lekt med konceptet “Fractional Ownership” som en tänkbar modell för hur folk som vill engagera sig i projektet ska kunna göra det. Nat’s kommentar var att jag borde lägga ut andelar på E-Bay. Kanske inte… Men auktionsidén är måste ju inte ligga på E-Bay för att funka.

Med andra ord: Sälj anderlar till högstbjudande. Jag tycker tanken är bra. Dags att fila på ett koncept!

Men först ska jag åka ett par varv till till skroten med junk från lägenheten som jag inte tänker spara. Det känns rätt befriande att tvingas kasta alla gamla värdelösa prylar och kläder man sparar på sig.


  3 Responses to “Vilken del vill du ha? Ratten eller septitanken?”

  1. Kan man lägga bud på grabbräcket vid spisen, eller är det sålt redan?

  2. Ha ha ha. Tänk att få figurera i en blogg! Äntligen!

  3. Va fan tror du, damtoaletten.
    1.000 spänn bjudet.
    Jag är van att ta skit och stoppar inte för det.
    Jag borde egentligen få betalt för att ta emot den detaljen.